Vés al contingut

CONSULTES EN LÍNIA

 

El Departament d'Educació impulsa "Al teu costat en la tria educativa", un projecte d'informació i orientació acadèmica virtual que vol ajudar l'alumnat i les seves famílies en la tria dels ensenyaments postobligatoris i de l'itinerari educatiu.

Els i les alumnes, sobretot en els canvis d'etapa educativa, necessiten d'acompanyament per triar entre les diferents opcions formatives; els cal la informació i orientació que obtenen de l'assessorament del professorat i dels orientadors dels centres i d'esdeveniments com el Saló de l'Ensenyament, suspès a causa de la covid-19.

És també amb l'objectiu de buscar noves formes de comunicació que el Departament d'Educació posa en funcionament aquest servei d'informació virtual, complementari de la tasca que ja es fa des dels centres educatius. El nou canal ofereix un servei d'orientació acadèmica personalitzada a través d'un llenguatge i formats virtuals pensats per a alumnes a partir de 16 anys.

Trobareu vídeos animats dels possibles itineraris formatius, presentacions dels ensenyaments fetes per especialistes de cada matèria i la possibilitat de fer-los consultes en línia, vídeos explicatius sobre les diferents disciplines i tota la informació del web Estudiar a Catalunya, preguntes freqüents que sorgeixen a l'hora de triar els estudis futurs i novetats per al curs 2020-2021 i les dates d'interès.

Vídeos sobre els diferents estudis

 

Especialistes del Departament d'Educació participen en sessions en directe de YouTube per respondre dubtes i preguntes sobre els ensenyaments postobligatoris.

Les persones interessades poden enviar les seves preguntes a través del xat en directe.

Les sessions es fan des del canal de YouTube del Departament d'Educació, del 19 al 28 de maig. Cada sessió té una durada d'una hora, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda (excepte dimarts 19 al migdia i divendres 22 a la tarda).

Horari de les sessions

SI CLIQUEU SOBRE LA IMATGE, ACCEDIREU DIRECTAMENT SOBRE LA WEB DEL CANAL DE YOUTUBE DEL DEPARTAMENT D' EDUCACIÓ. 

Accés al canal