Vés al contingut

Biblioteca

Biblioteca del centre

Amb el Projecte PROA, volem incentivar l’ús de la biblioteca. Per aquest motiu, aquest any l’hem renovada; compta amb un mobiliari nou i amb una distribució diferent que la fa més accessible per a tothom.

 

 

Aquest curs torna a estar oberta presencialment. L’horari serà de 10 a 12:30 h, per tant, està oberta a tots tres esbarjos i compta amb personal de biblioteca.

b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb la participació de l’alumnat, hem creat un blog de recomanacions que anirem actualitzant al llarg del curs.  Aviat us el presentarem.

 

També estrenem nou compte d’Instagram que podeu seguir al següent enllaç:


C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més, iniciem el projecte d’estudi assistit, on, en horari extraescolar, ajudarem i acompanyarem l’alumnat que més ho necessiti. Volem promoure l’ hàbit i cultura d’estudi i garantir la igualtat d’oportunitats i l’èxit escolar.

Volem aconseguir un espai dinàmic de lectura i aprenentatge on tota la comunitat educativa s’hi trobi a gust i amb moltes ganes d’utilitzar-lo!

k

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com a novetat d'any, inaugurem el blog de recomanacions literàries que l'alumnat de la Comissió Biblioteca ens proposen per a descobrir les lectures que més els han agradat.

Descobriu-les totes AQUÍ!

 

r

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu consultar tot el catàleg de llibres que tenim en préstec, ho podeu fer consultant l' aplicació següent:

 

d

 

 

 

 

 

 

 

Veniu i gaudiu! Us hi estem esperant!