Vés al contingut

Preinscripció Batxillerat 2022/23 (per a alumnat nou al centre)

El termini de presentació de les sol·licituds de preinscripció de Batxillerat per a alumnat nou al centre és del  20 al 26 d’abril.

Tot el tràmit és telemàtic a la pàgina web oficial  https://preinscripcio.gencat.cat

En aquest web es formalitza la sol·licitud en línia i s'adjunta, si escau,  la documentació d'identificació o de criteris que correspongui. La documentació que no hàgiu pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds, la podeu afegir fins al 27 d’abril.

Podeu fer la sol·licitud de preinscripció de dues maneres, totes dues dins el mateix web:

  • en format electrònic si la persona que fa el tràmit té una eina d'identificació digital
  • en suport informàtic si no en disposa.

Un cop enviada la sol·licitud de preinscripció rebreu un resguard per correu electrònic. No cal que presenteu físicament la preinscripció al centre.

Recordeu:

  • Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne o alumna.
  • Cal saber el número d’identificació de l’alumne per a facilitar la preinscripció
  • El codi del nostre centre és el 25006483

El formulari l'ha de presentar el tutor/a legal (si l'alumne/a és menor d'edat o no fa els 18 anys durant l'any 2022) o l'alumne/a (major d'edat o que fa els 18 anys durant aquest any)

 La informació del pas a pas del procés és a la pàgina oficial https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/batxillerat/inici/

  • Per obtenir una identificació electrònica, en el cas que encara no en tingueu,  podeu consultar la notícia que vam penjar a la nostra web "1r pas per a fer la preinscripció escolar de forma fàcil". També podeu anar a la pàgina oficial de la Generalitat IdCat mòbil.
  • Matrícula: El període de matriculació de batxillerat per als alumnes preinscrits amb plaça assignada és del del 23 al 29 de juny de 2022. Des del centre ens posarem en contacte amb vosaltres perquè la pugueu formalitzar.